Планування комунікативної політики підприємства - Тяло, Кіра Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі визначено сутність та функції маркетингових комунікацій на сучасному ринку; надано характеристику складових елементів політики маркетингових комунікацій; розглянуто основні етапи планування комунікативної політики підприємства; проаналізовано результати господарської діяльності ТОВ «Варна»; проаналізовано витрати підприємства на маркетингові комунікації та розроблено їхній норматив; розроблено комунікативну політику ТОВ «Варна» та оцінено її ефективність.
Keywords: комунікація; засоби маркетингових комунікацій; бюджет комунікацій; особистий продаж