Технологія і організація робіт з капітального ремонту вул. Кутаїської у м. Харків з оптимізацією проектування конструкції дорожнього одягу - Капінус, Сергій Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі вирішено питання організації та безпеки дорожнього руху при проведенні робіт з капітального ремонту ділянки вулично-дорожньої мережі міста, удосконалено методику з визначення впливу на навколишнє середовище при проведенні будівельних робіт та розроблені технологічні схеми будівництва шарів дорожнього одягу.
Keywords: капітальний ремонт; організація дорожнього руху; дорожній одяг; вплив на навколишнє середовище