Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в місті Харків підприємством ТОВ «Роганський м'ясокомбінат» - Кірєєв, Георгій Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розроблено практичні рекомендації щодо оптимізації структури автопарку, організації вантажних операцій і маршрутного планування. На їх основі виконано розрахунок економічного ефекту, який становить зниження витрат до 2000 грн на добу при переході на раціональний тип рухомого складу та оптимізовану технологію доставки. Рекомендації щодо впровадження. Отримані результати можуть бути використані ТОВ «Роганський м’ясокомбінат» для удосконалення міської логістики, підвищення стійкості «холодового ланцюга» та зниження собівартості продукції. Методичний апарат роботи може бути застосований у подальших наукових дослідженнях з оптимізації транспортних систем та модернізації логістичних схем постачання швидкопсувних вантажів. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка продуктів харчування; міська логістика; холодовий ланцюг; розвезення; рухомий склад; математичне моделювання; витрати