Програмно-апаратний комплекс для дослідження характеристик системи керування інжекторним ДВЗ - Бороденко, Ю. М.; Cєрікова, О. А.; Borodenko, Y.; Serikova, E.; Бороденко, Ю.Н.; Серикова, Е. А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Розглянуто етапи створення та апробації програмно-апаратного забезпечення лабораторного практикуму для підвищення ефективності практичної підготовки фахівців у галузі автомобільної електроніки.
Hardware-software complex for research of injector ice сontrol system performances
Программно-аппаратный комплекс для исследования характеристик системы управления инжекторным ДВЗ
Keywords: система автоматичного керування; програмно-апаратний комплекс; діагностичний адаптер; чіп-тюнінг; automatic control system; hardware-software complex; diagnostic adapter; chip-tuning; система автоматического управления; программно-аппаратный комплекс; диагностический адаптер; чип-тюнинг; 629.113.066