Удосконалення технологічного процесу перевезення продуктів харчування в місті Харків підприємством «Aurora Trans» - Бєлєвцев, Олексій Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Розроблено транспортно-технологічну схему доставки вантажів в міському сполученні. В результаті проведеної маршрутизації визначені раціональні розвізні маршрути перевезень вантажу, що дозволять знизити добовий пробіг автомобілів на 36 кілометрів у порівнянні з існуючими маршрутами перевезень. В цілому економічний ефект від впровадження запропонованих рішень, а саме маршрутизації та використання раціонального рухомого складу за один рік складе 209052 грн. Ефективність запропонованих заходів складе 13,4 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись при організації перевезень вантажів в міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка продуктів харчування; маршрут; рухомий склад; міське сполучення; ефект; витрати