Модель вибору САУ дорожньої фрези - Ільге, Ігор Генріхович1; Ilge, Igor; Ильге, Игорь Генрихович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проведено аналіз ринку систем автоматичного управління дорожніми фрезами хо-лодного фрезерування. Обґрунтовано критерії вибору доцільної системи автоматичного управління дорожньою фрезою. Розроблена структурна ієрархічна модель вибору системи автоматичного управління дорожньою фрезою холодного фрезерування на основі використання методу аналізу ієрархій.
The ACS selection model for road milling machine
Модель выбора САУ дорожной фрезы
Keywords: дорожня фреза; система автоматичного управління; метод аналізу ієрархій; ієрархічна структурна модель; холодне фрезерування; критерії; road milling machine; automatic control system; hierarchy analysis method; hierarchical structural model; cold milling; criteria; дорожная фреза; система автоматического управления; метод анализа иерархий; иерархическая структурная модель; холодное фрезерование; критерии; 519.81:69.002; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.103