Удосконалення технологічного процесу перевезення будівельних вантажів ПП «Моноліт-БУД» у місті Хмельницький - Тарасов, Іван Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: керівництво ПП «Моноліт-БУД» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2025 р. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту.
Keywords: автомобіль; сегментування; витрати; будівельні вантажі; маршрутизація; графік роботи; ефект