Розробка експериментального стенду для визначення індуктивності кабелів, що застосовуються в автотранспортній техніці - Окунь, Микола Федорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – огляд сучасних технологій та розробка експериментального стенду для визначення індуктивності кабельної продукції, що застосовуються в автотранспортній техніці. Об'єкт роботи – визначення індуктивності кабелів. Предмет роботи – експериментальний стенд для визначення індуктивності кабелів. Проведено розробку експериментального стенду для визначення індуктивності кабельної продукції, що застосовуються в автотранспортній техніці. Проведенні експериментальні дослідження кабельної продукції, що застосовується в автотранспортній техніці. Результати роботи доцільно використовувати підбору та визначенні кабельної продукції для її застосування в автотранспортній техніці.
Keywords: індуктивність кабелю; магнітне поле; густина струму; електромагнітні процеси; пристрій що погоджує; напруженість магнітного поля