Капітальний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С201504 Ігровиця – Дубівці – Смиківці Тернопільської області. Частина 2 - Махонін, Андрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі виконуються проєктні рішення по капітальному ремонту мосту на автомобільній до-розі С201504 Ігровиця – Дубівці – Смиківці Тернопільської області. Описується кліматична ситуація в Україні та прогноз її розвитку. Підкреслюється вплив глобального потепління і збільшення кількості та сили природних катаклізмів та екстремальних явищ, в тому числі і повеней. Виконуються гідравлічні розрахунки малого мосту та швидкотоку за ним.
Keywords: витрата води; гідравлічний розрахунок; капітальний ремонт; мостове полотно; опори; опорні частини; прогонова будова; ухил; швидкотік