Удосконалення технологічного процесу доставки тарно-штучних вантажів в напрямку Дніпро – Одеса автомобілями ТОВ «Селена Транс» - Гетьманський, Дмитро Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані безпосередньо у діяльності ТОВ «Селена Транс», що дозволить оптимізувати маршрути перевезень, зменшити витрати ресурсів, підвищити рівень обслуговування клієнтів та загальну конкурентоспроможність підприємства.
Keywords: вантажні перевезення; маршрут; навантажувальнорозвантажувальний механізм; доставка; вантаж