Оцінювання невизначеності вимірювань під час калібрування штангенциркуля - Шепелинська, Ганна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі розглянуті наявні вимоги законодавчих актів та нормативних документів щодо калібрування та оцінювання невизначеності. В дипломній роботі розроблена методика калібрування штангенциркуля, яка може бути застосована в різних калібрувальних лабораторіях з урахуванням особливостей його типу. Розглянуті питання з охорони праці.
Keywords: вимірювання; засоби вимірювальної техніки; калібрування; метрологічні характеристики; метрологія; оцінка невизначеності; штангенциркуль