Використання методу TOPSIS для вибору технології дорожнього покриття - Коломієць, Іван Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведено аналіз проблеми автомобільно-дорожнього будівництва; розроблено структурну модель інформаційної технології вибору дорожнього покриття; проведено аналіз багатокритеріальних методів прийняття рішень; розроблено метод вибору дорожнього покриття за багатьма критеріями; наведено приклад використання розробленого методу вибору дорожнього покриття за багатьма критеріями.
Keywords: альтернатива; автомобільна дорога; дорожнє покриття; критерій; метод TOPSIS