Упровадження гнучких підходів до технологій укладання контрактів на основі гібридної методології управління проєктами в дорожньо-будівельній галузі - Петренко, Юрій Антонович; Бугаєвський, Михайло Сергійович; Petrenko, Yurii; Buhaievskyi, Mykhailo (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі проаналізовано світовий досвід використання технологій укладання контрактів у процесі управління проєктами. Розглянуто основні типи традиційних контрактів і визначено основні переваги й недоліки їх застосування. Запропоновано впровадження гнучкого підходу до контрактів у гібридній методології управління проєктом модернізації систем автоматизованого керування на асфальтобетонних заводах.
Implementation of Agile approaches to contracting technologies based on a hybrid project management methodology in the road construction industry
Keywords: управління проєктами; гібридна методологія; Agile; Lean; контракти; project management; hybrid methodology; contracts; 005.8; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.100.0.25