Дослiдження процесу розгону машинно-тракторного агрегату з гiдрокерованою трансмiсiєю при виконаннi транспортної роботи - Кальченко, Б. I.; Кожушко, А. П.; Пелипенко, Є. С.; Ярита, О. О.; Кальченко, Б. И.; Кожушко, А. П.; Пелипенко, Е. С.; Ярита, А. А.; Kalchenko, B.; Kozhushko, A.; Pelipenko, E.; Yarita, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Наведено математичну модель процесу розгону машинно-тракторного агрегату під час виконання транспортної роботи, за допомогою якої можна оцінювати критерії розгінних якостей транспортного засобу з трансмісією, у якій перемикання передач здійснюється під навантаженням завдяки гідрокерованим фрикційним муфтам.
Исследование процесса разгона машинно-тракторного агрегата с гидроуправляемой трансмиссией при выполнении транспортной работы
Research of acceleration machine-tractor unit with hydrocontrolled transmission when performing transport work
Keywords: колісний трактор; транспортна робота; фрикційна муфта; математична модель; розгін; колесный трактор; транспортная работа; фрикционная муфта; математическая модель; разгон; wheeled tractor; transport operation; friction clutch; mathematical model; acceleration; 629.1.02; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.85.0.14