Дослідження тягово-швидкісних властивостей легкових гібридних автомобілів - Тузі, Акрам (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було проведено аналіз конструктивних схем легкових гібридних автомобілів, визначено раціональну схему гібридної силової установки, розглянуто типові режими роботи трансмісії гібридного автомобіля і недоліки гібридного автомобіля.
Keywords: гібридний автомобіль; компоновочна схема; інвертор; математична модель; тягово-швидкісні властивості