Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Проектування трансмісій будівельних і дорожніх машин». Частина 2 - Ковалевський, С. Г. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Методичні вказівки розроблено з метою надання допомоги при підготовці та виконанні практичних робот з дисципліни «Проектування трансмісій будівельних і дорожніх машин».
Keywords: будівельні і дорожні машини; практичні роботи