Підвищення ефективності перевезення вантажів у міжнародному сполученні автомобілями ТОВ «ФТП» - Гаража, Олександр Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані при організації вантажних автомобільних перевезень у міжнародному сполученні. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту.
Keywords: маршрут; міжнародне сполучення; модель; обсяг перевезення; витрати; ефект