Пристрiй для визначення швидкостi вигорання рiдини - Селiванов, Станiслав Євгенович; Калинчак, Валерiй Володимирович; Кулик, Михайло Iллiч (My University, 2008)
1. Пристрій для визначення швидкості вигорання рідини, що містить ємність для досліджуваної рідини та трубку для подачі рідини до місця її спалювання, який відрізняється тим, що ємність виконана у вигляді циліндра з поршнем, наприклад шприца, який взаємодіє з рейкою редуктора, що взаємодіє з індикатором переміщення рейки, а трубка виконана капілярною з кулькою на підвісі, розташованою безпосередньо біля джерела запалювання. 2. Пристрій за п. 1, який відрізняється тим, що кулька виконана змінною і різного діаметра.
Keywords: вимiрювальна технiка