ВПЛИВ МЕХАНІЗМУ ПЕРЕСУВАННЯ МОСТОВОГО КРАНА НА РЕСУРС МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЇ - Григоров, О. В.; Губський, С. О.; Губский, С. А.; Grigorov, O.; Gubskiy, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Проведено аналіз основних дефектів металоконструкцій кранів мостового типу з механізмом пересування на «викатних» буксах. Визначено причини їх виникнення. Зроблено висновки на основі проведених досліджень і намічено подальші напрями досліджень.
ВЛИЯНИЕ МЕХАНИЗМА ПЕРЕДВИЖЕНИЯ МОСТОВОГО КРАНА НА РЕСУРС МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ
THE IMPACT OF BRIDGE CRANE TRAVEL MECHANISM ON METALWORK RESOURCE
Keywords: механізм пересування; кран; ресурс; металоконструкція; дефект; коерцитивна сила; букса; механизм передвижения; металлоконструкция; коэрцитивная сила; travel mechanism; crane; resource; metalwork; drawback; coercivity; bush; 621.8