Транспортний засіб категорії N2. Розробка карданної передачі та аналіз конструкції підвіски - Лупояд, Кирило Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – карданна передача автомобіля N2. Мета проекту – розробка карданної передачі транспортного засобу категорії N2, аналіз конструкції підвіски. Метод дослідження – розробка автомобіля категорії N2 з карданною передачею та аналіз конструкції підвіски.
В дипломній роботі було проведено дослідження і розробка карданної передачі транспортного засобу N2 та аналіз конструкцій підвіски
Keywords: карданна передача; хрестовина; крутний момент; шліцьове з'єднання; підвіска