Підвищення ефективності діяльності підприємства - Якушко, Денис Владиславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі розроблений методичний підхід до оцінки ефективності діяльності підприємства, який дозволить підприємствам автомобільного транспорту підвищити ефективність процесу перевезень, якість послуг, що задовольнить потреби споживачів, збільшить прибуток. Також дана оцінка стратегічній стійкості підприємства. Було розглянуто збалансовану систему показників (ЗСП). На основі результатів аналізу дані рекомендації щодо успішного функціонування підприємства і підвищення його ефективності.
Keywords: ефективність; збалансована система показників; моніторинг; підвищення ефективності