Проєкт поста діагностування систем активної безпеки в міський СТО - Стадник, Ярослав Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – системи активної безпеки. Мета роботи – проаналізувати системи активної безпеки та розробити заходи для їх діагностики та обслуговування. У кваліфікаційної роботі виконано технологічний розрахунок підприємства автомобільного транспорту, пропоновано спеціалізований пост для діагностування, перевірки та ремонту систем активної безпеки. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт по діагностиці систем безпеки. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: активна безпека; встаткування; гальмовна система; діагностика; обслуговування; розрахунок; рульове керування; система; стенд; техніка безпеки