МЕТОДИКА ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТО, ПР ЛОКОМОТИВІВ У ПІСЛЯНОРМАТИВНИЙ ТЕРМІН ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Тартаковський, Е. Д.; Крашенінін, О. С.; Бурлуцький, О. В.; Тартаковский, Э. Д.; Крашенинин, А. С.; Бурлуцкий, А. В.; Tartakovskyi, E.; Krashenіnіn, O.; Burlutskyi, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Представлено нові підходи та результати методики коректування технологічного процесу технічного обслуговування і поточного ремонту локомотивів у післянормативний термін експлуатації.
МЕТОДИКА ФОРМИРОВАНИЯ ТЕХНОЛОГИИ ТО, ТР ЛОКОМОТИВОВ В ПОСЛЕНОРМАТИВНЫЙ СРОК ЭКСПЛУАТАЦИИ
METHOD OF FORMING TECHNOLOGIES OF MAINETANCE AND REPAIR OF LOCOMOTIVES AFTER THEIR NORMATIVE LIFE
Keywords: локомотив; технічний стан; технологічний процес; локомотив; техническое состояние; технологический процесс; locomotive; technical condition; procedure; 629.463.