Шляхи побудови систем менеджменту інформаційної безпеки в умовах апріорної невизначеності - Борисенко, Леся Андріївна; Добринін, Ігор Станіславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У статті відображена важливість розробки та впровадження системи менеджменту інформаційної безпеки. Визначено доцільний математичний апарат для прийняття рішень в умовах апріорної невизначеності. Запропоновано підхід до побудови системи менеджменту інформаційної безпеки в умовах апріорної невизначеності.
Keywords: інформаційна безпека; невизначеність; оптимальна стратегія; система менеджменту інформаційної безпеки; теорія ігор; 005.7:519.8