Модель вибору способу ідентифікації особи за біометричними даними - Халдун, Ксенія Касем (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Основні результати – проведено аналіз складових штучного інтелекту та оболонок експертних систем; – розроблено модель вибору способу ідентифікації особи за біометричними даними реалізувати розроблену модель; – розроблено комп’ютерну технологію ідентифікації людини на основі штучного інтелекту; – реалізовано приклад реалізації ідентифікації людини на основі штучного інтелекту.
Keywords: ідентифікація; штучний інтелект; експертні системи; комп’ютерна технологія