Проект міської СТО легкових автомобілів з розробкою зони обслуговування шин автомобілів - Проценко, В`ячеслав Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті виконано технологічний розрахунок підприємства автомобільного транспорту, пропонована шиномонтажна дільниця. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт по обслуговуванню та ремонту шин автомобілів. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: РОЗРАХУНОК; ОБСЛУГОВУВАННЯ; УСТАТКУВАННЯ; СТЕНД; ТИСК ПОВІТРЯ; ПЕРЕВІРКА; ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ; ДАТЧИК