Дослідження навантаженості металоконструкції головної балки козлового крану при несталих режимах руху - Ляпко, Дмитро Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Дипломна робота присвячена аналізу кінематики та навантаженості елементів металоконструкції козлового крана в процесі розгону. У роботі розглянуті питання моделювання просторового руху, силового аналізу та розрахунку навантажено-деформованого стану металоконструкції козлового крану.
Keywords: козловий кран; головна балка; механізм пересування; динамічне моделювання; autodesk inventor