Підвищення безпеки руху на ділянці автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка у Київській області - Чорний, Ярослав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У межах виконання кваліфікаційної роботи було реалізовано такі основні завдання: - проведено аналіз нормативно-правової бази, що регламентує проєктування та реконструкцію автомобільних доріг загального користування; - розглянуто сучасні методи оцінки безпеки руху на автомобільних дорогах; - виконано проєктування комплексу заходів з капітального ремонту, спрямованих на покращення транспортно-експлуатаційних характеристик та підвищення рівня безпеки руху; - розроблено заходи з організації дорожнього руху та підвищення безпеки дорожнього середовища на визначеній ділянці дороги.
Keywords: автомобільна дорога; заходи з капітального ремонту; автоматизоване проєктування; безпека руху; організація дорожнього руху