Розробка технології виробництва вологих органомінеральних сумішей на основі бітумополімерних емульсій на АБЗ, що реконструюється - Кириленко, Максим (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі виконано літературний огляд питань виготовлення вологих органомінеральних сумішей. Розглянуто можливі виготовлення таких сумішей на існуючому асфальтобетонному заводі. В роботі виконані розрахунки складу асфальтобетонних сумішей та вологих органомінеральних сумішей на основі бітумної емульсії, наведені розрахунки складів кам’яних матеріалів, бітумосховища, представлені вимоги з охорони праці та довкілля, а також кошторисні розрахунки. Розроблена технологія виробництва волвогих органомінеральних сумішей (ВОМС) на основі бітумної емульсії на асфальтобетонному заводі в Харківській області.
Keywords: асфальтобетон; асфальтобетонна суміш; бітум; бітумне в’яжуче; волога органомінеральна суміш; економіка