Формування системи маркетинг-логістики автотранспортного підприємства в умовах воєнного стану - Здихальський, Володимир Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі досліджено засади маркетингової логістики та запропоновано концептуальну систему маркетинг-логістики АТП (СМЛ) шляхом формування інтегрованої багаторівневої моделі з десяти взаємопов’язаних підсистем. Розроблено методичні основи оцінки результативності функціонування СМЛ, які передбачають розрахунок інтегральних індексів результативності кожної підсистеми та ідентифікації провальних точок. Апробація методики на АТП дозволила оцінити результативність десяти функціональних підсистем СМЛ, визначити резерви результативності та виявити критичні підсистеми, що потребують першочергового управлінського втручання. На цій основі запропоновані організаційно-управлінські заходи щодо поліпшення СМЛ.
Keywords: маркетинг-логістика; підсистеми; інтегральні індекси; резерви результативності; факторний аналіз; метод парето