Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІІ категорії в Тернопільській області - Поляков, Денис (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі обґрунтовано розміщення асфальтобетонного заводу, підібрано та розраховано конструкцію дорожнього одягу, визначено необхідну продуктивність підприємства з виготовлення асфальтобетонних сумішей. Розраховано склади асфальтобетонних сумішей, які планується використовувати для будівництва автомобільної дороги і, відповідно, будуть вироблятися на асфальтобетонному заводі. Встановлено об’єми складів сировини, обрано основне технологічне обладнання підприємства (асфальтобетонну установку), розроблено технологічну схему виробництва асфальтобетонних сумішей та розраховано їх вартість.
Keywords: дорожній одяг; сировинні матеріали; асфальтобетонна суміш; технологія; калькуляція