ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕЛЕСКОПІЧНОГО РОБОЧОГО ОБЛАДНАННЯ ОДНОКІВШЕВОГО ЕКСКАВАТОРА ТА ВИЗНАЧЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ - Хмара, Л. А.; Дахно, О. О.; Дахно, О. А.; Khmara, L.; Dakhno, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Розглянуті питання, пов’язані з оцінкою ефективності та визначенням продуктивності одноківшевого екскаватора при роботі робочим обладнанням з телескопічною рукояттю й телескопічними стрілою та рукояттю, у порівнянні з традиційним РО. Сформовано методику визначення об’єму розроблюваного ґрунту, оцінки ефективності та продуктивності екскаватора з телескопічним РО, на основі якої було проведено розрахунки та побудовано графіки.
ЦЕНКА ЭФФЕКТИВНОСТИ ТЕЛЕСКОПИЧЕСКОГО РАБОЧЕГО ОБОРУДОВАНИЯ ОДНОКОВШОВОГО ЭКСКАВАТОРА И ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТИ
EVALUATION OF THE EFFICIENCY OF THE TELESCOPIC WORKING EQUPMENT OF EXCAVATOR AND DETERMINING OF PRODUCTIVITY
Keywords: екскаватор з телескопічним РО; телескопічна стріла; телескопічна рукоять; оцінка ефективності; продуктивність; об’єм ґрунту; кскаватор с телескопическим РО; телескопическая стрела; телескопическая рукоять; оценка эффективности; производительность; объем грунта; еxcavator working equipment; telescopic handle; telescopic boom; evaluation of effectiveness; productivity; volume of excavated soil; 621.878.25