ВИЗНАЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОЇ КІЛЬКОСТІ ОБ’ЄДНАНИХ ТРАНСПОРТНИХ ПІДПРИЄМСТВ У МІСТІ ТА ЗОН ЇХ ОБСЛУГОВУВАННЯ - Нагорний, Є. В.; Мосьпан, В. М.; Нагорный, Е. В.; Мосьпан, В. Н.; Nagornji, Ye.; Mospan, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Запропоновано підхід до визначення раціональної кількості об’єднаних транспортних підприємств у місті та зон їх обслуговування. Використовуючи даний підхід, визначено раціональну кількість об’єднаних транспортних підприємств та зони їх обслуговування для міста Харкова.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ РАЦИОНАЛЬНОГО КОЛИЧЕСТВА ОБЪЕДИНЕННЫХ ТРАНСПОРТНЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ В ГОРОДЕ И ЗОН ИХ ОБСЛУЖИВАНИЯ
DEFINITION OF RATIONAL AMOUNT OF INTEGRATED TRANSPORT COMPANIES IN THE CITY AND AREAS OF THEIR SERVICE
Keywords: об’єднане транспортне підприємство; точка попиту; зона обслуговування; объединенное транспортное предприятие; точка спроса; зона обслуживания; integrated transport companies; point of demand; service area; 656.073.2