Вдосконалення системи управління закупівельною логістикою автотранспортного підприємства - Данильченко, Матвій Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Актуальність обраної теми кваліфікаційної роботи зумовлена тим, що від ефективної та правильної організації управління закупівлями та логістикою закупівель загалом безпосередньо залежить ефективність усієї бізнес-системи підприємства, його бізнес-процесів, стійке функціонування та фінансовий стан підприємства. В роботі досліджено теоретичні аспекти управління закупівельною діяльністю підприємства; проведено аналіз системи управління закупівельною діяльністю на підприємстві СП «Харківська автобаза» «Південна залізниця»; запропоновано заходи щодо вдосконалення системи управління закупівельною діяльністю на підприємстві СП «Харківська автобаза» «Південна залізниця» на основі логістики.
Keywords: закупівлі; логістика; управління; автотранспортне підприємство; запаси; закупівельна логістика