Впровадження атестації персоналу підприємства - Стегній, Ольга Дмитрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі удосконалено методичні та практичні рекомендації з проведення атестації персоналу підприємства шляхом формування спеціального інструментарію та уточнення чіткої логічної послідовності дій фахівця під час оцінювання працівників, включаючи показник їх надійності. Практичне значення отриманих результатів полягає у тому, що їх впровадження у виробничий процес дозволить підприємствам покращити стан роботи з персоналом загалом, укріпити трудовий потенціал та підвищити ефективність його використання, удосконалити роботу підприємства та управління ним в цілому (виявляти та розвивати базові компетентності фахівців для більш раціонального їх використання, підвищити продуктивність праці, знизити рівень плинності кадрів та посилити їх надійність, розробляти доцільні операційні стратегії управління персоналом)
Keywords: персонал; управління персоналом; атестація персоналу; оцінка