Спосіб резонансного посилення активної електричної потужності за допомогою двох послідовних контурів з окремими джерелами гармонійної напруги - Батигін, Юрій Вікторович; Чаплигін, Євген Олександрович; Шиндерук, Світлана Олександрівна; Болюх, Володимир Федорович; Кочерга, Олександр Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У способі резонансного посилення активної електричної потужності за допомогою двох активно-реактивних послідовних контурів з окремими джерелами гармонійних напруг контури підключають до загальних активного і індуктивного елементів так, що кожен з них, по черзі, генерує в навантаженні гармонійний сигнал, це приводить до посилення електричної потужності.
Keywords: резонансне посилення; потужність; напруга; сигнал