СУЧАСНІ ПРИЧИНИ ВИНИКНЕННЯ ПРОБЛЕМ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ - Степанов, О. В.; Степанов, А. В.; Stepanov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Розглянуто результати моніторингу виконання Стратегії з підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2015 року, яку було схвалено розпорядженням Уряду України. Проаналізовано рівень забезпечення безпеки дорожнього руху в Україні.
СОВРЕМЕННЫЕ ПРИЧИНЫ ВОЗНИКНОВЕНИЯ ПРОБЛЕМ БЕЗОПАСНОСТИ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ
MODERN CAUSES OF EMERGENCE OF ROAD TRAFFIC SAFETY PROBLEMS
Keywords: автотранспорт; безпека дорожнього руху; моніторинг; Стратегія; безопасность дорожного движения; мониторинг; Стратегия; motor transport; road traffic safety; monitoring; Strategy; 656.13