Дослідження та розробка системи безпеки електромобіля від бокового зіткнення - Денисов, Данило Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи: підвищення пасивної безпеки електромобіля за рахунок дослідження та розробка системи безпеки від бокового зіткнення. Об’єкт роботи: процеси, що відбуваються у активній електропневматичній підвісці електромобіля для зменшення наслідків аварії у разі бокового зіткнення. Предмет роботи: системи безпеки електромобіля від бокового зіткнення. Дипломна робота магістра вирішує актуальну проблему, що пов’язана з підвищенням пасивної безпеки електромобіля за рахунок дослідження та розробки системи безпеки від бокового зіткнення. Визначення рівня підйому кузова транспортного засобу та способи його регулювання
Keywords: система безпеки; електрична батарея; бокове зіткнення; круговий зір; пневматична підвіска; датчик рівня підлоги