Робота зі сховищем даних в аналітичній платформі Deductor - Петрова, О. О.; Мірошнікова, К. А.; Петрова, Е. А.; Мирошникова, Е. А.; Petrova, O. O.; Miroshnikova, K. A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
У статті використано технологію сучасного комп’ютерного аналізу даних для створення логічної та фізичної структури сховища даних мережі будівельних магазинів з використанням аналітичної платформи Deductor, в якій сконцентровані сучасні методи вилучення, маніпулювання, аналізу та візуалізації даних.
Работа с хранилищем данных в аналитической платформе Deductor
Working with the data warehouses in analytical platform Deductor
Keywords: сховища даних; інтелектуальний аналіз даних; аналітична платформа; консолідація; хранилище данных; интеллектуальный анализ данных; аналитическая платформа; консолидация; data storage; intellectual data analysis; analytical platform; consolidation; 004.89