ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ЛОГІСТИЧНИХ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ - Шинкаренко, В. Г.; Ананко, І. Н.; Ананко, И. Н.; Shynkarenko, V.; Ananko, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
У статті доведено, що грамотна регламентація логістичних бізнес-процесів є однією з важливих складових успіху проведення змін на підприємстві. Обґрунтовано зміст та етапи процесу регламентації в межах управління змінами на підприємстві. Встановлено, що наявність регламентів бізнес-процесів дозволяє не лише формалізувати перелік та визначити межі відповідальності виконавців, але й прискорити процеси впровадження заходів з удосконалення бізнес-процесів. Єдиною умовою успішності впровадження та використання регламентів бізнес-процесів є вчасна їх актуалізація.
ВОПРОСЫ РЕГЛАМЕНТАЦИИ ЛОГИСТИЧЕСКИХ БИЗНЕС-ПРОЦЕССОВ
THE ISSUES OF LOGISTIC BUSINESS PROCESSES REGULATION
Keywords: регламентація; логістичні бізнес-процеси; зміни; управління змінами; удосконалення бізнес-процесів; регламентация; логистические бизнес-процессы; изменения; управление изменениями; усовершенствование бизнес-процессов; regimentation; business-processes of logistics; changes; change management; business processes improvement; 658:656.13.033