Моделювання геометричних об'єктів з використанням многочленів бернштейна на базі засобів теорії r-функцій - Лісін, Д. О; Лісіна, О. Ю; Лисин, Д. А; Лисина, О. Ю.; Lisin, D. A,; Lisina, O Yu (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Розглядаються питання розробки програми для інтерактивного моделювання геометричних об’єктів за допомогою пакету прикладних програм Matlab із використанням багаточленів Бернштейна і конструктивних засобів теорії R-функцій.
Моделирование геометрических объектов с использованием многочленов бернштейна на базе средств теории r-функций
Modeling of geometric objects using bernstein polynomials on the basis of funds theory of r-functions
Keywords: R-функції; поліноми Бернштейна; криві Без’е; геометричне моделювання; R-функции; полиномы Бернштейна; кривые Безье; геометрическое моделирование; R-functions; Bernstein polynomials; Bezier curves; geometric modeling; 519.652+519.673