Модернізація робочого устаткування траншейного екскаватора. Частина 1. Ланцюговий робочий орган - Алексанян-Петрович, Сергій Станіславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Машини даного типу знаходять застосування при виконанні різноманітних роботах - меліоративних, будівництві каналів для трубопроводів, а також при будівництві доріг різноманітного призначення. Модернізація базується на заміні механічних передач і приводу ротора машини на гідравлічні, оскільки гідропривід є більш технологічним, менш громіздким та легшим в обслуговуванні.
Keywords: траншейний екскаватор; ланцюг; гідропривід ротора; робоче устаткування