КОМПЕТЕНТНІСТНИЙ ПІДХІД ЯК ОСНОВА ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ТРАНСПОРТНОЇ ГАЛУЗІ - Шраменко, Н. Ю.; Shramenko, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
З’ясовано, що забезпечення якісної вищої освіти ґрунтується на компетентнісному підході. Визначено суть ключових компетентностей особистості фахівця транспортної галузі. Запропоновано основні напрями щодо забезпечення якості підготовки фахівців транспортної галузі з позиції компетентністного підходу.
КОМПЕТЕНТНОСТНЫЙ ПОДХОД КАК ОСНОВА КАЧЕСТВА ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ ТРАНСПОРТНОЙ ОТРАСЛИ
COMPETENCE APPROACH AS THE BASIS FOR TRAINING QUALITY OF TRANSPORT INDUSTRY SPECIALISTS
Keywords: компетентність; компетентнісний підхід; фахівці транспортної галузі; якість освіти; результати освіти; компетентность; компетентностный подход; специалисты транспортной отрасли; качество образования; результаты образования; competence; competence approach; experts of the transport industry; quality of education; educational outcomes; 37.014