Інтеграція діагностичних даних з хмарними платформами для віддаленого технічного обслуговування - Степашко, Іван Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи - є розроблення та впровадження інтеграційного підходу, який базується на об'єднанні діагностичних даних з хмарними платформами та Інтернетом речей (IoT). Об’єкт дослідження - є визначення можливості інтеграції діагностичних даних в автомобільних системах з хмарними платформами та Інтернетом. Предмет дослідження. Програмно-апаратні методи та засоби інтеграції діагностичних даних, зокрема, їх передача та обробка в хмарних середовищах та IoT-засобах для забезпечення високоякісного та віддаленого технічного обслуговування автомобілів. Ця робота присвячена вивченню, розробці та оптимізації системи інтеграції діагностичних даних з хмарними платформами для впровадження віддаленого технічного обслуговування автомобільних систем. Результати цього дослідження не лише сприятимуть підвищенню ефективності та доступності технічного обслуговування автомобілів, але і визначать нові напрямки розвитку у сфері транспортної техніки та хмарних технологій
Keywords: автомобіль; моніторинг; інтернет речей; архітектура; хмарне середовище; хмарні обчислення; великі обсяги даних; інтелектуальні транспортні системи