Проект СТО легкових автомобілів з розробкою відділення по обслуговуванню і ремонту коліс автомобілів - Бараненко, Ігор Вячеславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – ходова частина авто. Мета роботи – забезпечити поліпшене обслуговування шин і дисків авто. Методи дослідження – аналітичні дослідження. У роботі розглядаються задачі проектування станції технічного обслуговування, порядок робіт при технічному обслуговуванні дисків і шин авто, розроблені технологічні інструкції й інструкції щодо техніки безпеки на посту.
Keywords: станція технічного обслуговування; колеса; сходження; розвал; шини; стенди; балансування; ходова; автомобіль; диски