Аналіз застосування методів теорії множин у дисципліні «Дискретна математика» - Головченко, А. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Функціональне відношення в теорії множин - це таке бінарне відношення між двома множинами, при якому кожному елементу першої множини може відповідати не більш одного елемента другої множини.
Keywords: функціональне відношення; множина; відображення множин; 512.62