Тенденції і перспективи розвитку електромобілів малої вантажопідйомності - Войтків, Станіслав Володимирович; Voytkiv, Stanislav; Войткив, Станислав Владимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Проаналізовані компонувальні схеми та конструктивні особливості сучасних моделей електромобілів малої вантажопідйомності категорії N1. Окреслені перспективи створення і організації дрібносерійного виробництва електромобілів малої вантажопідйомності категорії N1 в Україні.
Trends and prospects for the development of light-duty electric vehicles
Тенденции и перспективы развития электромобилей малой грузоподъемности
Keywords: електромобіль малої вантажопідйомності; тяговий міст; тяговий електродвигун; тягові АКБ; колісна формула; light duty electric vehicle; drive axle; traction electric motor; traction batteries; wheel arrangement; электромобиль малой грузоподъемности; тяговый мост; тяговый электродвигатель; тяговые АКБ; колесная формула; 629.022, 629.352; 10.30977 /VEIT.2020.18.0.17