Розробка технології виробництва щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей з добавкою гідратного вапна на асфальтобетонному заводі в Івано-Франківській обл. - Никоненко, Єгор (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В магістерській роботі представлені результати експериментальних даних фізико-механічних властивостей ЩМА, деформаційні властивості (реологічні) властивості ЩМА з високим вмістом мінерального порошку з добавкою гідратного вапна. Розроблена технологія виробництва асфальтобетонних сумішей на асфальтобетонному заводі в м. Коломия Івано-Франківській обл.
Keywords: асфальтобетонні суміші; асфальтобетони; щебенево-мастикові асфальтобетонні суміші; щебенево-мастиковий асфальтобетон; бітум; технологія; вапно