Огляд інформаційних сервісів для роботи з тривимірними моделями - Маций, О. Б.; Ніжников, А. В.; Маций, О. Б.; Нижников, А. В.; Matsiy, O.; Nizhnikov, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У роботі були рoзглянуті сервіси для рoбoти з тривимірними мoделями в середoвищі браузера та їх застoсування. Було проведено аналіз технологій та систем для роботи з тривимірними моделями, з урахуванням підтримки роботи на мобільних пристроях.
Обзор сервисов для работы c трехмерными моделями
Review of services for working with three-dimensional models
Keywords: тривимірна модель; браузер; інтерактивне керування; технологія WEBGL; трехмерная модель; браузер; интерактивное управление; технология WEBGL; three-dimensional model; browser; interactive control; WEBGL technology; 004.9; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.43