Удосконалення технологічного процесу доставки м’ясних виробів в місті Харків підприємством ТОВ «Роганський мясокомбінат» - Васєнкова, Валерія Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розроблено транспортно-технологічну схему доставки м’ясних виробів у міському сполученні. В результаті проведеної маршрутизації визначені раціональні розвізні маршрути перевезень вантажу, що дозволять знизити добовий пробіг автомобілів на 20 км у порівнянні з існуючими маршрутами перевезень. Економічний ефект від впровадження запропонованих рішень, а саме маршрутизації та використання раціонального рухомого складу за один рік складе 184000 грн. Ефективність запропонованих заходів складе 10,6 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись при організації перевезень вантажів в міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка вантажу; маршрут; рухомий склад; міське сполучення; ефект; витрати